Tuinen, zwembaden en sauna's

Droom, Leef en Beleef

In overleg met de klant maken we een plan om hun droomtuin te realiseren. Bij Euroklinker gaan we tot het uiterste om uw zwembadwensen werkelijkheid te maken. We beginnen met een uitgraving op maat, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen. Samen met onze gewaardeerde partners van Buro Van Rooijen Maastricht plaatsen we het zwembad met precisie.

Maar we gaan verder dan dat. We omringen uw zwembad met zorgvuldig gekozen materialen - elegante zwembadboorden, prachtige tegels die het water reflecteren, en kronkelende paadjes die leiden naar uw terras. Hier, omringd door schoonheid en vakmanschap, kunt u in alle rust en comfort genieten van uw zwembad. Bij Euroklinker maken we uw zwembaddromen compleet.

Plaatsen van kwalitatief kunstgras

Met het vertrouwde merk Royal Grass en verschillende beschikbare maten, streven we naar topkwaliteit. De echtheid, duurzaamheid en zachtheid van onze kunstgrassen zullen u versteld doen staan. Uw gazon zal er altijd prachtig uitzien, zelfs groener dan dat van uw buren!

Als kunstgras specialist kunnen we u verzekeren van de scherpste prijzen. Onze kunstgrassen komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenpersonen, waardoor we hoogwaardig kunstgras kunnen aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

U bent van harte welkom in onze tuinshowroom, waar u ons kunstgras vrijblijvend kunt bekijken. Wij zorgen voor de volledige installatie, inclusief de onderbouw.

We kunnen praten over de kwaliteit van ons kunstgras, maar we nodigen u liever uit om het zelf te ervaren. Daarom bieden wij gratis kunstgras stalenpakketten aan, zodat u de zachtheid en kwaliteit kunt voelen en de juiste keuze kunt maken voor het mooiste kunstgras in uw tuin. Laat ons uw groene paradijs realiseren, met de luxe van zorgeloos kunstgras.

Buro Van Rooijen Maastricht

Met een zwembad in je exclusieve tuin ga je mooie, nieuwe momenten beleven. Buro Van Rooijen is officieel dealer van Starline, een naam met aanzien in de wereld van zwembaden. Samen met jou ontdekken we welk zwembad of jacuzzi bij jou en bij jouw nieuwe tuin past.